Fjorårets suksessløp, Kvalheimmila, arrangeres igjen

Kvalheimmila med 5 km og 10 km avholdes på Bislett stadion 25. september. Dette er et «mosjonsløp på bane» for alle nivåer, og med seeding, lyshare og paddeflat løype er det gode muligheter for personlige rekorder.

Kvalheimmila ble oppført for første gang i 2020 i forbindelse med løperlegendene Arne og Knut Kvalheims 75- og 70-årsjubileum. Løpet var ett av få arrangementer i Oslo på denne tiden i fjor, de 370 startplassene arrangør fant plass til innenfor smittevernreglene ble utsolgt. 270 deltakere fullførte løpet.

I 2021 følges samme oppskrift som i fjor: publikumstelt og kiosk på banen, lysharen Wavelight, flomlys, rask musikk og enda raskere løype. Nytt i år er at publikum faktisk slipper inn på stadion for å heie, så atmosfæren blir betydelig bedre!

Mer informasjon, startliste og påmelding på https://kvalheimmila.com/

Se Kondis’ artikkel om Kvalheimmila 2020: https://www.kondis.no/273-loepere-feiret-broedrene-arne-og-knut-i-kvalheimmila-paa-bislett.6335472-127676.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: