Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Fjorårets suksessløp, Kvalheimmila, arrangeres igjen

Kvalheimmila med 5 km og 10 km avholdes på Bislett stadion 25. september. Dette er et «mosjonsløp på bane» for alle nivåer, og med seeding, lyshare og paddeflat løype er det gode muligheter for personlige rekorder. Kvalheimmila ble oppført for første gang i 2020 i forbindelse med løperlegendene Arne og Knut Kvalheims 75- og 70-årsjubileum.Fortsett å lese «Fjorårets suksessløp, Kvalheimmila, arrangeres igjen»

Topp 3 Kvalheimmila

Under finner dere topp 3 i hver klasse på Kvalheimmila, Arnes 5K og Knuts 10k. Det er premie til de tre første i hver klasse. De som ikke fikk hentet premien sin på lørdag, kan hente denne på Tjalvekontoret i Underhaugsveien 1 hverdager 9-16. Denne uken er vi her kun 28. og 29. september. GiFortsett å lese «Topp 3 Kvalheimmila»

Begrensing i antall deltakere

Vi nærmer oss taket på hvor mange deltakere vi kan ha på Kvalheimmila. Begrensingen for arrangement som følge av COVID-19 tillater oss å kun ha 20 personer i hvert heat. For at ikke arrangementet skal ta alt for lang tid, har vi nå lagt inn et maksimalt antall i hver pulje. Hvis alt blir fulltFortsett å lese «Begrensing i antall deltakere»

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggere liker dette: