Deltakerinformasjon

Deltakerinformasjon Kvalheimmila 2022

Velkommen til Kvalheimmila lørdag 24. september på Bislett stadion.

Tidsskjema

Tidsskjema kommer lørdag 17. september. Deltakerne vil også sendes SMS med starttid. Hvis du mener du er i feil heat, kontakt oss på post@tjalve.no.

Seeding

Ved påmelding oppgir du forventet sluttid (i hele minutter, eks 00:36 er 36 minutter). Forventet sluttid kan endres på din EQ Timing-profil: her. Logg inn, trykk på påmeldinger, trykk på Kvalheimmila 2022, og der kan du endre. Det er ønskelig at endring av forventet sluttid gjøres senest 16. september.  

Arenakart

Bislett stadion inngang 2, Martinius Lørdahls plass/Grete Waitz-statuen, brukes som inngang for alle.

Startnummerutdeling

Startnummerutdelingen finner sted ved inngang 2 på Bislett stadion, på vei inn til stadion. Utdelingen åpner én time før første start og startnummer kan hentes utover dagen.

Fartsholder

Kvalheimmila er første mosjonsløp i Norge som har tatt i bruk Wavelight Pacer2 som fartsholdersystem. Pacer2 ble brukt under Bislett Games. Video av systemet kan du se her.

Det er flere lysharer per heat og disse tilpasses heatene. Skjema med hvilken farge som holder hvilken fart kommer på denne siden i starten av løpsuken

Rundetelling

Rundetelling vil skje automatisk i EQ timing sitt system. Det settes opp skjerm ved passering som informerer om hvor mange runder du har løpt.

Eliteheatet – skoskjema

Løpere i eliteheatene må sende inn skoskjema i denne lenken før de får utlevert startnummer.

Toaletter

Toalettene på langsiden bak tribunen og toaletter på innendørsbanen er i bruk.

Premiering, give away og bilder

De tre beste i hver klasse vil premieres. Hvis du ikke er til stede ved premieutdelingen på kvelden, vil den sendes deg i etterkant. Det blir ikke medaljer.

Alle deltakere vil få en flaske med drikke fra vår sponsor Vitamin Well ved startnummerutdeling.

På resultatlisten etter løpet vil du finne bilde av deg selv ved å søke på ditt startnummer. Trykk på navnet ditt i resultatlisten, og øverst til høyre på siden vil du finne et fotosymbol som tar deg til bildene. 

Kiosk

Kiosken befinner seg i teltet på oppløpssiden av banen. Her blir det mulighet for å kjøpe varmmat, drikke, barer og kaffe.

Publikum

Det er gratis inngang på Kvalheimmila.

%d bloggere liker dette: