Deltakerinformasjon 2021

Deltakerinformasjon Kvalheimmila 2021

Velkommen til Kvalheimmila lørdag 25. september på Bislett stadion.

Oppdatert om smittevern: Grunnet at arrangementsrestriksjonene forsvinner kl. 16:00, vil deltakerne som starter før kl 16:00 kunne bli igjen på stadion som tilskuere, og trenger ikke å forlate stadion. Prosedyren for hvordan gruppe 1 og gruppe 2 forholder seg til hverandre, fremkommer i tidsskjema. Publikum har egen gruppe på 200 personer (uten at dere får faste plasser) frem til kl. 16:00, og deretter åpnes det opp.

Smittevern

Myndighetene har gitt generelle regler og anbefalinger for smittevern.

  • Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som for eksempel feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt almenntilstand, skal ikke delta i noen form for aktivitet.
  • Det skal være gode hygienerutiner.
  • Minimumavstand på en meter mellom personer frem til kl. 16:00.
  • Idrettslaget/foreningen bør bortvise personer som ikke følger anbefalte smittevernråd.
  • Det vil føres oversikt over hvem som er innom arrangementsområdet, hvor det kreves navn, mobilnummer, klubb og bostedskommune. Innsamlet data vil slettes etter ti dager.

Andre tiltak for å minske risikoen for smittespredning

  • Det blir ikke utdeling på drikkestasjon under arrangementet. Det blir satt ut bord på banen hvis noen ønsker å plassere drikke der selv.

Nyttige lenker

Startliste finner du her.

Reglementet finner du her.

Resultater her.

Tidsskjema

Tidsskjema kommer lørdag 18. september i denne lenken. Deltakerne vil også sendes SMS med starttid. Hvis du mener du er i feil heat, kontakt oss på post@tjalve.no.

Seeding

Ved påmelding skal du ha oppgitt forventet sluttid (i hele minutter, eks 00:36 er 36 minutter). Forventet sluttid kan endres på din EQ Timing-profil: her. Logg inn, trykk på påmeldinger, trykk på Kvalheimmila 2021, og der kan du endre. Det er ønskelig at endring av forventet sluttid gjøres senest 17. september.  

Arenakart

Bislett stadion inngang 2, Martinius Lørdahls plass/Grete Waitz-statuen, brukes som inngang for alle. Dette er ikke samme inngang som i 2020.

Startnummerutdeling

Startnummerutdelingen finner sted ved inngang 2 på Bislett stadion, på vei inn til stadion. Utdelingen åpner én time før første start og startnummer kan hentes utover dagen.

Fartsholder

Kvalheimmila er første mosjonsløp i Norge som har tatt i bruk Wavelight Pacer2 som fartsholdersystem. Pacer2 ble brukt under Bislett Games. Video av systemet kan du se her.

Det er flere lysharer per heat og disse tilpasses heatene. Skjema med hvilken farge som holder hvilken fart kommer på denne siden i starten av løpsuken

Rundetelling

Rundetelling vil skje automatisk i EQ timing sitt system. Det settes opp skjerm ved passering som informerer om hvor mange runder du har løpt.

Eliteheatet – skoskjema

Løpere i eliteheatene må sende inn skoskjema i denne lenken før de får utlevert startnummer.

Toaletter

Toalettene på langsiden bak tribunen og toaletter på innendørsbanen er i bruk.

Premiering, give away og bilder

De tre beste i hver klasse vil premieres. Hvis du ikke er til stede ved premieutdelingen på kvelden, vil den sendes deg i etterkant. Det blir ikke medaljer.

Alle deltakere vil få en flaske med drikke fra vår sponsor Vitamin Well ved startnummerutdeling.

På resultatlisten etter løpet vil du finne bilde av deg selv ved å søke på ditt startnummer. Trykk på navnet ditt i resultatlisten, og øverst til høyre på siden vil du finne et fotosymbol som tar deg til bildene. 

Kiosk

Kiosken befinner seg i teltet på oppløpssiden av banen. Her blir det mulighet for å kjøpe varmmat, drikke, barer og kaffe.

Trenere

Trenere har tilgang på arrangementet i utøver-gruppene, men skal ikke befinne seg på banen. Det vil si at trenere har tilgang til oppvarmingsbanen, tribunen utenom publikumsdelen og teltet utenom publikumsdelen. Fra kl. 16:00 har trenere fri tilgang. Trenere må registrere navn, telefonnummer og bostedskommune ved ankomst via QR-kode og smarttelefon.   

Publikum

Det er gratis inngang på Kvalheimmila og ingen forhåndspåmelding. De 200 første har tilgang frem til kl. 16:00, og deretter fri tilgang for alle som komme etter det. Publikum må registrere navn, telefonnummer og bostedskommune ved ankomst via QR-kode og smarttelefon.   

Karoline Bjerkeli Grøvdal

Norges langdistansedronning Karoline Bjerkeli Grøvdal ønsker å hjelpe en heldig Kvalheimmila-løper med et godt løp, og stiller opp som personlig hare! Alle dere som er påmeldt senest 17. september er med i trekningen om å få 2xEM-medaljør Karoline som fartsholder i utøvers ønskefart.

%d bloggere liker dette: